Direct contact met de gin makers
Vanaf 6 flessen mogelijk
Natuurlijke ingrediënten

Your Gin

Your Gin B.V. is ontstaan met een idee van Ben en Sander op het terras in 2017.  Ze zijn beide grote gin tonic liefhebbers. Samen zijn ze opzoek gegaan naar de perfecte gin.

De zoektocht naar de perfecte gin

In deze zoektocht ontstond het idee om een eigen gin te ontwikkelen. Ze waren gefascineerd door de verschillende smaken, aroma’s en stijlen die gin te bieden heeft. Sander en Ben wilden iets anders creëren, iets dat de persoonlijkheid en voorkeuren van elke individuele ginliefhebber weerspiegelt. En zo is in Januari 2018 Your Gin B.V. geboren. Een bedrijf dat private label gin maakt naar uw smaak met een lage instap vanaf 6 flessen.

De weg van Your Gin

In 2018 is het begonnen in een kleine kelder. In de zomer van 2019 is Your Gin B.V. verhuisd naar een grotere productie locatie in de Splendor fabriek in Nijmegen. Wat eerst een hobby was, was in 2020 uitgegroeid naar een fulltime baan voor beide heren.

In de jaren daarna is Your Gin B.V. uitgegroeid tot de specialist op het gebied van private label gin. En zijn zowel de locatie als het team van Your Gin B.V. verder uitgebreid.

Nieuwe gins

Altijd zijn wij bij Your Gin B.V. op zoek naar nieuwe gins, nieuwe ingrediënten en nieuwe ideeën. Zo brengen we Your Gin B.V. elke dag weer naar een hoger plan.

Dus, of je nu een doorgewinterde ginliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van gin, nodigen we je uit om je eigen gin te ontdekken bij Your Gin B.V. Stap binnen in onze wereld van smaken, creativiteit en eindeloze mogelijkheden. Proef, mix en creëer jouw persoonlijke ginervaring.

× Chatten