Maak je eigen Gin

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen Gin. Een Gin die echt uw smaak is, met door u gekozen producten, met een eigen etiket erop? Wij van Your Gin kunnen dit voor u realiseren. EN het mooie is wij kunnen dit al vanaf kleine batches realiseren. Dus geen grote kosten om te kijken of ons concept bij u past.

Hoe werkt het?

Kies uw eigen smaak

Als u geïnteresseerd bent maken we graag een afspraak met u om opzoek te gaan naar de beste smaken voor u. Dit kan van citroen tot chocolade, van rozen tot rozemarijn. Wij houden van een uitdaging, dus kom maar op. Hiervoor maken we graag een afspraak om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat u wilt en hier ons sample op te baseren. Hierna gaan wij aan de slag om een passend sample te maken

Nu komt het leuke deel, Proeven!

Controleer uw smaak

Wij laten het sample altijd door u proeven, bevalt dit kunnen we verder, bevalt dit nog niet kunnen we hier nog aanpassingen aan doen. Er is ons er alles aangelegen om een Gin te maken die u ECHT lekker vind.

 

 

Eigen Label ontwerpen

De voorkant van de fles wordt voorzien van u eigen etiket, deze kan door u zelf worden vormgegeven óf door ons. Wij hebben de keuze uit standaard ontwerpen of kunnen een grafisch vormgever inschakelen.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Productie
Als alle bovenstaande stappen zijn doorlopen gaat hij in productie. 2-3 weken laten staat de gin bij u op de schap. Daarnaast kunnen we u helpen met een passend advies voor uw Gin en Tonic recepten.

 Dus twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.